Tillykke med, at du nu kan hæve dit efterlønsbidrag, kære minister

I månedsvis har danskerne talt på fingrene, lagt Tarotkort og spurgt eksperterne, om de skulle hæve deres efterlønsbidrag. Nogle har ikke følt, at de har haft et valg, men har ryddet puljen og betalt gæld med de penge, der skulle have sikret dem en tidlig retræte fra arbejdsmarkedet.

Men en særlig gruppe af udvalgte kan i dag hæve pensionsbidraget, hvis de har et, uden at skulle bekymre sig om finansieringen af en tidlig retræte fra arbejdsmarkedet. Og det er sikkert også med et stort smil på læben og en flaske god vin til aftensmaden. I dag er det nemlig et år siden, regeringen blev dannet, og det betyder, at alle ministrene nu kan se frem til en ministerpension på plussiden af 300.000 fra de bliver 62.

Der skal derfor lyde et stort tillykke til Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), Udenrigsminister Villy Søvndal (SF), Finansminister Bjarne Corydon (S), Justitsminister Morten Bødskov (S), Minister for forskning, innovation og videregående uddannelser Morten Østergaard (RV), Skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF), Minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S), Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S), Social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S), Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Mette Gjerskov (S), Klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard (RV), Handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr (SF), Minister for sundhed og forebyggelse Astrid Krag (SF), Forsvarsminister Nick Hækkerup (S), Miljøminister Ida Auken (SF) Europaminister Nicolai Wammen (S), Minister for ligestilling og kirke og minister for nordisk samarbejde Manu Sareen (RV), Minister for udviklingsbistand Christian Friis Bach (RV) og Kulturminister Uffe Elbæk (RV)

Etiket:
Udgivet i Politik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter