Månedligt arkiv: marts 2012

Øv, jeg så det ikke…til gengæld så medierne en katastrofe

300 meter fra min stue ligger dagens mest omtalte stykke stål, Jernbanebroen over Limfjorden. I går knaldede en coaster ind i den, og jeg opdagede ikke en skid. Jeg så fodbold. Medierne opdagede – eller opfandt – en katastrofe.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Er der nogen der har set Lars Løkke?

Socialdemokratiets nedgang fortsætter, og Venstres fremgang stiger. Underligt nok lader det til, at de to partispidser gør lige meget for det: Ingenting.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Fra gruppe af ny-nazister til enlig Al-Qaeda-terrorist på en time

Et sted i Frankrig sidder tre tidligere soldater nok og forstår ikke, hvad der lige ramte dem. Medierne var nemlig endnu en gang for hurtigt ude med at drage konklusioner om, hvem der havde udført en grusom terrorhandling.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Når klubberne ikke vil lytte, må de føle

AaB har opstillet trusler om nedlæggelse af udebaneafsnit og øget registrering af fans. Nu raser fangrupperne mod hinanden, efter flere grupper boycotter dagens kamp. Men boycot er eneste måde at nå klubberne på, når dialogen er aflyst på forhånd.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Hvad er det egentlig I vil have?

Kvindernes Internationale Kampdag er slut, men hvad er det egentlig kvinderne kæmper for på nationalt plan, og er det ikke på tide med et navneskifte?

Udgivet i Ikke kategoriseret

Ville Helle hellere være dronning?

Alle politiske fløje er skuffede, men Helle ser ud til at nyde det. Måske har hun misforstået sit arbejde og tror at hun er en slags dronning. Der er i hvert fald en række ligheder mellem den måde de to

Udgivet i Ikke kategoriseret
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter